Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Πέτρινα σπίτια και διακόσμηση


Τα πέτρινα σπίτια, όταν διακοσμηθούν σωστά, εκπέμπουν σε κάθε περίπτωση μια ιδιαίτερη γοητεία, λες και κρατάνε την φινετσάτη εκείνη εμφάνιση με την τέχνη της κατεργασίας των υλικών τους από παλιούς μαστόρους, κάθε δημιουργία κρύβει μέσα της μυστικά και ιστορίες, κάθε θεματική διακόσμηση δείχνει να είναι έτοιμη να διηγηθεί ένα παρελθόν, με πολλές μνήμες που ίσως από κάποιους να ξεχάστηκαν,……. κατά την γνώμη μου τα πέτρινα κτήρια και η ομορφιά τους συνεχίζουν να αποπνέουν την δυναμική που τους δίνει το καλύτερο γήινο υλικό κατασκευής τους, που δεν είναι άλλο από την ίδια την πέτρα.
Όσο για την εσωτερική διακόσμηση; κάθε εσωτερική παρέμβαση για την όποια ανάδειξη των εσωτερικών χώρων παράγει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, δεν εκφράζει απλώς επιθυμίες και όνειρα, εκφράζει την ποιότητα να ζεις στο σήμερα με όλα τα καλά του χθες.
Σήμερα η πέτρα, χρησιμοποιείται στα νέα σπίτια ως διακοσμητικό υλικό επένδυσης και μάλιστα λόγω της δυνατότητας που παρουσιάζονται τεχνολογικά με την επεξεργασία της την συναντάμε σε πολλές μορφές.

Στην ανακαίνιση σπιτιών, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους διακοσμητές ως άποψη για την ανάδειξη εσωτερικών χώρων, συνήθως σε μικρές η μεγάλες πλευρές τοιχοποιίας η μεμονωμένα  σε σημεία που συνδυάζονται με τον κρυφό φωτισμό.



Δείτε έργα μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ !











https://www.facebook.com/dimiourgontexnima


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.