Ανακαινιση σε διαμερισμα οροφου στο κεντρο των Αθηνων, 63 m2.

Στο παρακάτω παράδειγμα θα δούμε ανακαίνιση διαμερίσματος στο κέντρο των Αθηνών σε πολυκατοικία κατασκευής του 1960, εκτός από τα ξύλινα κουφώματα στα οποία έγινε ολική  συντήρηση –μερική ανακατασκευή, σχεδόν όλο το υπόλοιπο σπίτι δέχτηκε τεχνικές επεμβάσεις, ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολική ανακαίνιση και αυτό γιατί δεν αντικαταστάθηκαν όλα τα υδραυλικά – ηλεκτρολογικά, ούτε έγιναν γκρεμίσματα και σοβατίσματα.
 
Το παραπάνω έργο ανακαίνισης του διαμερίσματος πραγματοποιήθηκε με μέτριας – καλής ποιότητας υλικά, υπολογίστηκε αρχικά να έχει συνολικό κόστος από 9.000,00 € έως και 11.000,00 €, υπολογίσαμε επιπλέον και το κόστος επίβλεψης και διαχειρίσεως έργου με την νόμιμη επιβάρυνση του Φ.Π.Α. και έφτασε το τελικό κατασκευαστικό κόστος έφτασε περίπου στα 13.000,00 €.Αντικατάσταση 3 εσωτερικών θυρών. Μια πόρτα ασφαλείας (θωρακισμένη). Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, (μία ντουζιέρα, μία λεκάνη με επιτοίχιο καζανάκι, ένας νιπτήρας επικαθήμενος , ένα έπιπλο ντουλάπας μπάνιου).Έξι τετραγωνικά πλακίδια δαπέδου και δεκαπέντε τετραγωνικά πλακίδια για το μπάνιο.


Αντικατάσταση δεκαπέντε μέτρων επίπλωσης που αφορά την κουζίνα από υλικό βακελίτη. Τοποθέτηση βιομηχανικού ξύλου laminate για δάπεδο σαράντα τετραγωνικών μέτρων. Φρεσκάρισμα τοίχων- εργασίες ελαιοχρωματισμού. Αποκομιδή μπαζών εργασίες και κάδος - μεταφορά. Μερικές εργασίες υδραυλικά και ηλεκτρολογικά. Απρόβλεπτες μερικές δαπάνες 5% επί του συνόλου του έργου. 


Η διακοσμητική μελέτη, πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του πελάτη μας με μηδενική σχεδόν δαπάνη και το έργο ολοκληρωμένο πλέον με τις αγορές και τις προμήθειες που έκανε ο πελάτης μας σε επίπλωση, φωτισμό, ταπετσαρίες, διακοσμητικά υλικά, εξοπλισμός, σκεύη καθημερινής χρήσης και ηλεκτρικές συσκευές συνολικά άγγιξε το ποσό των 21.380,00 € 


Το μετρήσιμο συνολικό όφελος, για λογαριασμό του ιδιοκτήτη και πελάτη μας (μέσα από τις συμφωνίες που έκλεισε η Δημιουργών Τέχνημα) άγγιξε το ποσό των 2.700,00 ευρώ.

 
ΠΡΟΣΟΧΗ : σε περίπτωση που κάποιος σας υποσχεθεί κάτι λιγότερο ως οικονομική δαπάνη σε σχέση με την λογική και τις χονδρικές τιμές που έχει η αγορά τότε θα πρέπει να συντρέχουν ειδικοί λόγοι που πρέπει να αναζητηθούν.


 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – Στην Δημιουργών Τέχνημα λειτουργεί τμήμα αξιολόγησης τεχνικών έργων που περιλαμβάνει προ-κοστολόγηση έργου ανακαίνισης, τεχνική μελέτη και μελέτη διακόσμησης, σχεδιασμός χωροθέτηση, σχεδιασμός κουζίνας, σχεδιασμός μπάνιου, φωτομετρική μελέτη, χρωματική μελέτη, επίβλεψη έργου καθώς και ολοκληρωμένο τμήμα ανακαίνισης – ανακατασκευών, παρέχοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας για ολοκλήρωση τεχνικών έργων.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ.- Η γνώμη μας, σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση με δικά σας συνεργεία και τεχνικούς ζητήστε να πραγματοποιήσει για λογαριασμό σας την επίβλεψη ένας εργοδηγός, η δαπάνη για τις υπηρεσίες του είναι βέβαιο ότι θα την κερδίσετε πολλαπλάσια. Στην Δημιουργών Τέχνημα πιστεύουμε ότι ένας τίμιος λογαριασμός έχει την δυνατότητα να κάνει φίλους τους πελάτες μας,
Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.- στην Ελληνική αγορά εκτός από την Δημιουργών Τέχνημα υπάρχουν πολύ αξιόλογες εταιρίες. 

Δείτε αναλυτικά για το κόστος ανακαίνισης Ε Δ Ω.

Ανακαίνιση; πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του δικού σας σπιτιού, δείτε κάποια από τα Τεχνικά θέματα ανακαίνισης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, για την  ανακαίνιση του σπιτιού σας πριν …..κατά την γνώμη μας η ανακαίνιση  πρέπει να έχει σύμμαχο την σωστή πληροφόρηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.