Γενικη ανακαινιση διαμερισματος του 1970


Το παράδειγμα ανακαίνισης που βλέπετε στις φωτογραφίες αναφέρεται σε διαμέρισμα του 1970 και συνολικά έχει καθαρούς εσωτερικούς χώρους 50 τετραγωνικά μέτρα περίπου.


Ο πελάτης ζήτησε μια καλή ανακαίνιση, αρχικά με την πλήρη αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και με την πλήρη αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού. 


Γενική ανακαίνιση λοιπόν, κατά την γνώμη μας μια καλή και ποιοτική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων είναι αυτό που ονομάζουμε ολοκληρωμένη ανακαίνιση, έργο αποκατάστασης με αναλώσιμα υλικά εγκαταστάσεων και εξοπλισμό που δεν θα παρουσιάσουν προβλήματα για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια. 


Η ποιοτική ανακαίνιση σημαίνει και ποιότητα ζωής, την θεωρούμε ως εταιρία επένδυση και όχι ακριβή υπόθεση η αν θέλετε περιττό έξοδο. Στο διαμέρισμα που βλέπετε πραγματοποιήθηκαν αποξηλώσεις παλαιού εξοπλισμού επίπλωσης, αποξηλώσεις παλαιού εξοπλισμού στο μπάνιο, (εννοείται ότι απομακρύνθηκαν τα παλαιά πλακίδια), έγιναν αποξηλώσεις σε όλο τις παλιές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις,  στις παλιές εγκαταστάσεις ύδρευσης - αποχέτευσης και πραγματοποιήθηκαν όλες εκείνες οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις για να έχουμε αυτό που ονομάζουμε νέο λειτουργικό σπίτι.
 

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος συνεχίστηκε με την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου γνωστής εταιρίας, τα εσωτερικά κουφώματα αντικαταστάθηκαν και αυτά με την προμήθεια νέων πορτών που φέρουν ηχομονωτικές ιδιότητες και είναι αρκετά καλής αισθητικής. 


Η ανακαίνιση του παλαιού διαμερίσματος ολοκληρώθηκε με την προμήθεια και την τοποθέτηση νέας επίπλωσης σε κουζίνα και ντουλάπα ιματισμού καθώς και με την αντικατάσταση της πόρτας εισόδου με νέα θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες που αφορούσαν την γενική αισθητική αναβάθμιση όπως ήταν ο ελαιοχρωματισμός με πλήρη προεργασία (σπατουλαρίσματα), γυαλίσματα μαρμάρινων δαπέδων, γυαλίσματα με προεργασία ξύλινων δαπέδων παρκέ  και άλλες μικρότερες εργασίες. 


Το έργο διήρκησε χρονικά 65 εργάσιμες ημέρες. 


Δείτε τις φωτογραφίες Ε Δ Ω.
  
Δείτε αναλυτικά για το κόστος ανακαίνισης Ε Δ Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.