Γενική ανακαίνιση μονοκατοικίας του 1962

Το παράδειγμα γενικής ανακαίνισης που βλέπετε στην φωτογραφία αναφέρεται σε ισόγεια μονοκατοικία του 1962, συνολικά η μονοκατοικία έχει καθαρούς εσωτερικούς χώρους 68 τετραγωνικά μέτρα.Οι πελάτες, μας ζήτησαν πλήρη γενική ανακαίνιση, αρχικά ξεκινήσαμε με το γκρέμισμα εσωτερικού τοιχίου που χρησίμευε ως διαχωρισμό μεταξύ διαδρόμου και σαλονιού, η διάταξη των εσωτερικών χώρων στα παλαιότερα σπίτια ήταν βάση της τότε άποψης που ήθελε το σαλόνι να αποτελεί ξεχωριστό χώρο για τους όποιους καλεσμένους, έστω και εάν αυτοί οι καλεσμένοι επισκεπτόντουσαν το σπίτι τρείς η τέσσερις φορές τον χρόνο. Οι ανάγκες για χρηστικούς χώρους σήμερα όμως είναι τελείως διαφορετικές, ειδικά όταν έχουμε λίγα τετραγωνικά μέτρα στην διάθεση μας τότε αυτή η ανάγκη γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. 

Μετά τον τελικό σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της κάτοψης προχωρήσαμε στην καλύτερη βέλτιστη χωροθέτηση και διάταξη εσωτερικών χώρων. Το σαλόνι με την κουζίνα ενοποιήθηκαν, βρέθηκε χώρος για την τραπεζαρία, δημιουργήσαμε νέο μπάνιο αλλά και απομονώσαμε την κρεβατοκάμαρα. 
Το έργο είχε πλήρη διακοσμητική μελέτη για τον φωτισμό, τα χρώματα την επίπλωση βάση της νέας χωροθέτησης και έτσι η γενική ανακαίνιση ολοκληρώθηκε έχοντας το αποτέλεσμα που βλέπετε.  


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες Ε Δ Ω.


Η ανακαίνιση της μονοκατοικίας περιλάμβανε μετατροπή νέων εσωτερικών χώρων με γκρεμίσματα τοιχίων, κατασκευάσαμε νέα κουζίνα, νέο μπάνιο κάναμε αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, αντικαταστήσαμε τα εσωτερικά κουφώματα, κατασκευάσαμε νέες οροφές από γυψοσανίδες και ολοκληρώσαμε την γενική ανακαίνιση με την προμήθεια και αντικατάσταση της πόρτας εισόδου με νέα θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Κατόπιν προχωρήσαμε στην έρευνα και την προμήθεια επίπλωσης για το σαλόνι και την τραπεζαρία τα οποία εντάξαμε στο χώρο. 


Το έργο διήρκησε χρονικά 75 εργάσιμες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά για το κόστος ανακαίνισης Ε Δ Ω.

Δείτε ποια έργα αναλαμβάνουμε, ενημερωθείτε συνολικά για όλες τις ανακαινίσεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.