ανακαινιση, συχνες ερωτήσεις.

Πως θα έρθω σε επαφή με την εταιρία Δημιουργών Τέχνημα;
Δεν έχετε παρά να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ( e-mail info@dimioyrgontexnima.gr ) μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διατίθεται στην ιστοσελίδα μας, πολύ σύντομα ο Αρχιτέκτονας του γραφείου μας θα έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, η να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Ποια είναι τα έργα που αναλαμβάνει η Δημιουργών Τέχνημα ;
Τα έργα που είναι σε θέση να αναλάβει η Δημιουργών Τέχνημα είναι: ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση σπιτιών, ανακαίνιση διαμερίσματος, ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, ανακαίνιση ξενοδοχείων, ανακαίνιση pension, ανακαίνιση ενοικιαζόμενων δωματίων, ανακατασκευή σπιτιού, ανακατασκευή πέτρινου σπιτιού, ανακατασκευή ξενώνα, αναπαλαίωση νεοκλασικών κτιρίων, εκθεσιακά περίπτερα Κατασκευές σε: κτήματα γάμου, κτήματα δεξιώσεων, πέτρινα παραδοσιακά, βιοκλιματικά κτίρια, κ.α.

Που αναλαμβάνει έργα η Δημιουργών Τέχνημα;
Έργα σε γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας που έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε είναι στην Αττική, Αττικοβοιωτία, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα, Χαλκιδική, Σποράδες, Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα τα έργα που μπορούμε να αναλάβουμε είναι μόνο έργα επίβλεψης.

Ποιος είναι ο τρόπος που θα μου προτείνει συνεργαστώ η Δημιουργών Τέχνημα ;
Η συνεργασία που προτείνουμε στο κάθε πελάτη μας είναι ξεκάθαρη χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς αυτό που λέμε " ψιλά γράμματα ", θα αποτυπώσουμε τις ανάγκες σας σχετικά με την χωροθέτηση και τυχόν μετατροπές στο δελτίο επίσκεψης, κατόπιν θα προχωρήσουμε σε οικονομοτεχνική μελέτη με προ- κοστολόγηση έργου και θα σας δοθεί ο φάκελος με περιγραφή του έργου –προσφορά. Στην προσφορά αυτή θα αναφέρεται το κόστος ανακαίνισης σχετικά με αυτά που μας περιγράψατε ως δικές σας ανάγκες, τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν, τον χρόνο που θα απαιτηθεί για το έργο ανακαίνισης και το συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος ανακαίνισης. Έτσι γνωρίζεται από την αρχή εάν θα επιλέξετε η όχι να προχωρήσετε στο έργο σας με την Δημιουργών Τέχνημα

Τι θα περιλαμβάνει η προσφορά της Δημιουργών Τέχνημα αν θα συμφωνήσω να συνεργαστώ μαζί της; Η προσφορά μας περιλαμβάνει ένα φάκελο τεχνικού έργου με λεπτομέρειες και περιγραφή των εργασιών και συνοδεύεται από τον οικονομικό φάκελο έργου ο οποίος έχει συνημμένα την συρραφή υποχρεώσεων προς τον πελάτη με αναλυτικές πληροφορίες για τον χρόνο παράδοσης, τα υλικά, την νέα κάτοψη του χώρου όπως θα είναι διαμορφωμένος καθώς και άλλες πολλές χρηστικές πληροφορίες.

Έχω κάποια υποχρέωση αν καλέσω την επιχείρηση Δημιουργών Τέχνημα για προσφορά;
Καμία οικονομική η άλλη υποχρέωση στα ραντεβού που θα γίνουν εντός Αττικής, για τα ραντεβού εκτός Αττικής εάν αυτά δεν μπορούν να αποφευχθούν είναι τα έξοδα μετακίνησης και μόνο.

Ποιες θα είναι οι πληροφορίες που θα έχω για την εξέλιξη του έργου ανακαίνισης;
Η πληροφόρηση που έχει ο ιδιοκτήτης – του έργου γίνεται σε καθημερινή βάση
Τηλεφωνικά η προσωπικά από τον εργοδηγό του έργου, σε κάποιες των περιπτώσεων όταν ο ιδιοκτήτης του έργου βρίσκεται μακριά από το έργο του αποστέλλουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφικό υλικό και γραπτές πληροφορίες με πλήρη ανάλυση εξέλιξης και προόδου.

Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να κάνω ποιοτική ανακαίνιση;
Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα έτοιμα προγράμματα της Δημιουργών τέχνημα, η να περιορίσετε τον όγκο του έργου. Προσοχή η Δημιουργών Τέχνημα δεν αναλαμβάνει έργα με χαμηλού επιπέδου ποιότητας υλικά, εμείς πιστεύουμε ότι η ποιότητα έχει
" οροφή " και με τις συνεργασίες που έχει πετύχει μετά από είκοσι χρόνια στο χώρο της ανακαίνισης είναι ικανές να δώσουν στον πελάτη της οικονομική πρόταση με ανταγωνιστικό πακέτο παροχής υπηρεσιών.

Γιατί να επιλέξω την Δημιουργών Τέχνημα ;
• Είμαστε είκοσι χρόνια στην αγορά ανακαίνισης διακόσμησης
• Όλα μας τα έργα φέρουν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη
• Όλα μας τα έργα έχουν δωρεάν διακοσμητική μελέτη
• Έχουμε καθαρές χρεώσεις χωρίς " ψιλά γράμματα "
• Κατοχυρώνουμε τον πελάτης μας με συμβόλαιο (ποινική ρήτρα)
• Επιβλέπουμε το έργο εξ ολοκλήρου ως και την αποπεράτωση
• Ενημερώνουμε καθημερινά τον πελάτη μας για την πρόοδο του έργου
• Συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένες εταιρίες υλικών
• Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε τεχνικά σεμινάρια στην Ελλάδα
• Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε σεμινάρια στο Εξωτερικό
• Έχουμε δικό μας σύστημα έρευνας και διαχείρισης υλικών
• Παρέχουμε εγγύηση έργου βάση Ελληνικής νομοθεσίας
• Δεν εξαρτιόμαστε από τεχνικούς και προμηθευτές
• Εργαζόμαστε για την υλοποίηση σχεδίων του πελάτη

Υπάρχει εγγύηση έργου για την ανακαίνιση του δικού μου χώρου;
ΝΑΙ, στην συρραφή υποχρεώσεων που υπογράφουμε παρέχουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να έχει το δικαίωμα σε περίπτωση κακοτεχνίας να του επιστραφεί άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες η αξία του έργου που αντιστοιχεί στο έργο, μια δυνατότητα που έχει πλήρη ισχύ όσο διαρκεί και η γραπτή εγγύηση έργου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δικά μου συνεργεία στην ανακαίνιση;
ΝΑΙ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο τεχνικό συνεργείο η τεχνικό έχετε στην διάθεσή σας και έχει την εμπιστοσύνη σας, αρκεί να τηρήσει το πρόγραμμα και τις προδιαγραφές του έργου όπως θα έχει ορισθεί στην μεταξύ μας συνεργασία, να θυμάστε ότι το δικό μας συμφέρον είναι ο πελάτης μας και ΜΟΝΟ.

Πως θα πληρώσω την ανακαίνιση στην Δημιουργών Τέχνημα ;
Η οικονομική συμφωνία του έργου ανακαίνισης που προτείνουμε είναι σε κάθε περίπτωση προς το συμφέρον του πελάτη μας, π.χ. ως προκαταβολή ορίζεται ένα χαμηλό ποσό έναρξης και κατόπιν αποπληρώνεται το έργο μόνο κατά την πρόοδο του, απαραίτητη προϋπόθεση τίθεται πάντοτε ο πλήρης έλεγχος από τον εργοδηγό μας.

Ποιες είναι οι ασφαλιστικές εισφορές που θα με επιβαρύνουν αν αναθέσω την ανακαίνιση μου στην Δημιουργών Τέχνημα ;
καμία επιβάρυνση δεν θα έχετε, η εργολαβία περιλαμβάνει με τον καλύτερο δυνατό νόμιμο τρόπο τα έξοδα αυτά να επιβαρύνουν την ανάδοχο επιχείρηση του έργου.

 
Ανακαίνιση; πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του δικού σας σπιτιού, δείτε κάποια από τα Τεχνικά θέματα ανακαίνισης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, για την  ανακαίνιση του σπιτιού σας πριν …..κατά την γνώμη μας η ανακαίνιση  πρέπει να έχει σύμμαχο την σωστή πληροφόρηση. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ, κόστος ανακαίνισης, πόσο θα σας στοιχίσει η ανακαίνιση σας