Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Ποια εργα ανακαινισεων και αναπαλαιωσεων κτηριων αναλαμβανουμε

Ποια είναι τα έργα που αναλαμβάνει και έχει ειδίκευση η Δημιουργών Τέχνημα;
Ιδιωτικά έργα - οικίες, τα έργα που είναι σε θέση να αναλάβει η Δημιουργών Τέχνημα είναι: η ανακαίνιση σπιτιού με διακόσμηση, η ανακαίνιση διαμερίσματος, η ανακατασκευή πέτρινων σπιτιών με διακόσμηση, η αποπεράτωση κτιρίων, η αναπαλαίωση νεοκλασικών, η αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων, η ανακατασκευή σε πέτρινα παραδοσιακά σπίτια, και η ανακατασκευή από συμβατικές κατασκευές σε βιοκλιματικά κτίρια και αναβάθμιση κτιρίων σε κτίρια χαμηλών ενεργειακών αναγκών.

Επαγγελματικοί χώροι, τα έργα που είναι σε θέση να αναλάβει η Δημιουργών Τέχνημα είναι:  ανακαίνιση γραφείων ελευθέρων επαγγελματιών όπως: Δικηγορικά Γραφεία, Γραφεία Ιατρικών επαγγελμάτων - Γραφεία εταιριών επαγγελματικών χώρων. Ανακατασκευές τουριστικού ενδιαφέροντος όπως: ανακαίνιση και διακόσμηση pension - ενοικιαζόμενων δωματίων - ανακατασκευές ξενώνα, διαμόρφωση οικιακών χώρων σε επαγγελματικούς χώρους, κτήματα γάμου, χώρους δεξιώσεων κ.α. 
Κατασκευές, τα έργα που είναι σε θέση να αναλάβει η Δημιουργών Τέχνημα είναι: νέες κατασκευές και συγκεκριμένα έργα ιδιωτών όπως είναι οι μονοκατοικίες, μεζονέτες, βίλλες, εξοχικές κατοικίες,  κτίσματα δηλαδή που εξυπηρετούν ξεχωριστές κατασκευές. Το πεδίο κατασκευών αφορά πέτρινες κατασκευές, συμβατικές κατασκευές, σύμμικτες κατασκευές και μεταλλικές κατασκευές από χάλυβα κ.α.

Επισκευές κτιρίων, τα έργα που είναι σε θέση να αναλάβει η Δημιουργών Τέχνημα είναι: μελέτες αποκατάστασης επισκευής παραδοσιακών κτισμάτων, αποκατάσταση κτιρίων με επεμβάσεις σε φέροντες οργανισμούς κτιρίων οπλισμένου σκυροδέματος, ειδικές επεμβάσεις αποκατάστασης και ενίσχυσης σε κολόνες – δοκάρια – πλάκες μπετού, επεμβάσεις ήπιας αποκατάστασης σε παλαιά κτίρια, ενίσχυση δομικών στοιχείων με εκτοξευμένο σκυρόδεμα ( Gunite), με τσιμεντοενέσεις, ρητινοενέσεις, ελάσματα χάλυβα, ανθρακουφάσματα, υαλουφάσματα, εφαρμογή συστημάτων αντιστήριξης και στήριξης μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών.
Διακοσμήσεις, τα έργα διακόσμησης εσωτερικών χώρων που είναι σε θέση να αναλάβει η Δημιουργών Τέχνημα είναι: διακόσμηση οικιών, διακόσμηση γραφείων - ιδιαίτερων επαγγελματικών χώρων όπως είναι γραφεία ιατρών, νομικών και άλλων συναφή χώρων, εκθεσιακών χώρων παρουσίασης, διακόσμηση ξενοδοχειακών χώρων.

Που αναλαμβάνει έργα η Δημιουργών Τέχνημα;
Αττική: σε όλο το Νομό Αττικής και μερικώς στο νομό Ευβοίας αναλαμβάνουμε το σύνολο των παραπάνω έργων μας και διαθέτουμε πλήρως όλες τις υπηρεσίες μας, συγκεκριμένα ανακαινίσεις σπιτιών, ανακατασκευές κτιρίων, αναπαλαιώσεις κτιρίων, αναβαθμίσεις κτιριακών εγκαταστάσεων.
Ελλάδα: σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας και συγκεκριμένα  στην Πελοπόννησο, την Κεντρική Ελλάδα, το Νομό Χαλκιδικής, στις Σποράδες και στις Κυκλάδες έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε έργα που αφορούν μελέτες κατασκευών, ανακατασκευές κτιρίων, αναπαλαιώσεις κτιρίων, αναπαλαιώσεις πέτρινων κτισμάτων, αναβαθμίσεις κτιριακών εγκαταστάσεων, διακοσμήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος.

Εξαιρέσεις: σε όλη την υπόλοιπη χώρα, τα έργα που μπορούμε να αναλάβουμε είναι, μόνο μελέτες που αφορούν όλων των ειδών κατασκευές  - διακοσμήσεις και έργα πλήρους επίβλεψης κατασκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.