Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Διακοσμηση σε κτημα εκδηλωσεων.

Κτήμα Ονείρων.


Το στοίχημα και η επιθυμία κοινή με αυτή των ιδιοκτητών, να ανακατασκευαστούν και να διακοσμηθούν δύο κτίρια που σε κάθε τους έκφραση να προσδιορίζουν την μοναδικότητα.
Οι χώροι υπήρχαν, το μεράκι και η γνώση της Μαρίας και του Γαλάνη, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους σε θέματα διοργανώσεων ήταν ήδη αναγνωρισμένη, ότι έλειπε από το πάζλ συμπληρώθηκε από την αφεντιά μου και κάπου εκεί προέκυψαν και οι υπέροχοι πίνακες του κ. Σκορδά.

Η συνέχεια ήταν απλά εντυπωσιακά προσθετική, η υψηλή τεχνολογία στην διάθεση μας και το αποτέλεσμα ……. δύο αίθουσες μοναδικής αισθητικής (DIFFERENT και PRIVE LOFT).

Σε μια καταπράσινη έκταση δυο στρεμμάτων που περιβάλλεται από λέιλαντ, δεντρολίβανα και πλούσιες δάφνες, δημιουργήθηκαν οι χώροι που βλέπετε στις φωτογραφίες με σκοπό να δημιουργήσουν αναμνήσεις εκδηλώσεων που θα μένουν χαραγμένες όχι μόνο για τους νεόνυμφους αλλά και για τους επισκέπτες και φιλοξενούμενους. Ο πολυχώρος αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενήσει κάθε εποχή του χρόνου, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και happenings. 







Το Κτήμα Ονείρων, κατά την γνώμη μου είναι ένας πολυχώρος εκδηλώσεων μοναδικής ομορφιάς ……… τα άλλα ακόμη ενδιαφέροντα μπορείτε αρχικά να τα ανακαλύψετε κάνοντας  κλικ  ΕΔ Ω.

Δείτε εδω περισσότερες φωτογραφίες του πολυχώρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.